За Нас

Екип от млади професионалисти, активни граждански пилоти,
енергични и със страст към авиационнотo обучение.

Историята ни

Peak Aviation Academy бе създадена и регистрирана като Декларирана Организация за Обучение през 2020 година от основателите на учебния център - Емил Аврамов и Ангел Абаджиев. Двамата се ръководят от една цел - да предоставят най-качественото и модерно обучение за пилот-любител в страната. С дата 02.12.2020, ГД ГВА прие нашатата програма за обучение, декларация и всички други необходими документи по регистрация на учебния център. Реферeнтният ни номер е BG.DTO-005-45-17-40/15.10.2020. С това организацията за обучение е петата такава регистриранa в България. Заедно с Велислав Костов, екипът ни наброява само 3 души, инструктори, които поддържат този уебсайт, онлайн системата за обучение, отговарят на всеки въпрос на обучаемите и водят присъствените занятия в София. Повече за тях, вижте по-долу. Материалите в теоретичния курс за PPL(A) / LAPL(A) са заимствани от световни компании, а ние самите разработваме и такива, които са специално адаптирани за местните особености при летателна дейност в България.

Запознай се с екипа ни

Angel Abadzhiev Pilot Instructor Co-Founder Peak Aviation Academy

Ангел Абаджиев - Пилот Boeing 737 / Инструктор (TKI)

Съосновател на Peak Aviation Academy
Заместник-представител ДOО и заместник-началник по обучението

Emil Avramov Pilot Instructor Co-Founder Peak Aviation Academy

Емил Аврамов - Пилот / Инструктор Boeing 737 (TRI/FI)

Съосновател на Peak Aviation Academy
Представител на ДOО и началник по обучението

Velislav Kostov Pilot Instructor Peak Aviation Academy

Велислав Костов - Пилот Gulfstream 150 / Инструктор (FI)

Инструктор по теоретична подготовка
Ръководител теоретично съдържание

Петър Букурещлиев - Пилот Boeing 737 / Инструктор (FI)

Инструктор по теоретична подготовка

За Нас В Цифри

4,000+

Летателни часа опит

100+

Обучени пилоти

25г.

Средна възраст на екипa ни

20г.

Общ опит в авиацията

Отзиви

Този теоретичен курс за обучение e най-новият в България. Той дава заявка да бъде и най-добрият за дълго време напред и се предоставя изцяло на английски език.
За мен е удоволствие да работим заедно с екипа на Peak Aviation и да предоставяме летателното обучение последващо теоретичния курс.
Ватко Бешлиев
Управител, Учебен център 'Ратан', л-ще Долна Баня
Бе крайно време млади хора да се организират и да създадат обучение, което е структурирано, съвременно и с възможност да бъде усвоено от вкъщи и около графика на един работещ човек.
Радослав Ангелов
Софтуерен инженер @ Fourth и пилот
С Емо сме колеги от години и летим заедно на Boeing 737 за една от най-големите авиокомпании в Европа. Радостен съм, че вече може да предава опита и ентусиазма си чрез своя собствена платформа за обучение. Такава, която няма алтернатива в България.
Гордея се, че бях първия обучаем преминал през курса. Заимствани са практики от едни от най-добрите школи в света, а ценовото предимство е значително.
Мартин Балабанов
Обучаем пилот, България
bg_BGBG